KONTAKT


E-mail:     info@joggesmusik.com

Telefon:    0704 – 87 29 13

ALLMÄN INFORMATION

Hur långt innan bör man boka?

Vår rekommendation är att boka så snart ni beslutat er för att det är oss ni önskar boka. Detta för att slippa riskera att ert önskade datum bokas av någon annan. Handlar det där emot om att det hänger på om lokalen ni vill hyra finns tillgänglig eller ni är flera om att ta beslutet så finns alltid alternativet att göra en tillfällig bokning ett par dagar tills beslutet är taget. Efter det kan ni antingen häva den tillfälliga bokningen eller ”spika” bokningen. Hos oss får ni alltid en skriftlig bokningsbekräftelse skickad till er. En extra trygghet mot missförstånd.


Vad behöver ni veta om vi kontaktar er för bokning mm?

I första hand ser vi helst att vi får reda på vilket datum ni är intresserade av samt tid och plats där evenemanget ska äga rum. Övrig information som kan vara bra att få reda på är vad det är för typ av evenemang, hur många gäster som förväntas komma och eventuella extra önskemål.


Kan man komma med egna förslag på låtar som ej finns på er repertoar?

Givetvis kan vi inte tillhanda alla världens låttitlar på vår repertoar så era förslag är alltid välkomna. Oftast har man ju någon låt som man har speciella minnen till och gärna vill få nostalgikänslor av igen när det är dags att fylla 40år eller kanske rent av gifta sig. Gör oss bara tjänsten att höra av dig i god tid med önskemålet så ska vi göra vårt bästa för att försöka uppfylla det. Vi försöker givetvis även ge oss på att framföra ”spontana önskemål” från era gäster under spelningens gång också.


Hur lång tid innan/efter behöver ni tillgång till lokalen/spelplatsen?

I regel behöver vi 2½ – 3 timmar till uppriggning av utrustningen samt soundcheck beroende på inlastningsmöjligheter och liknande. Det vanligaste är ju att ha festen och dansen i samma lokal och då behöver vi rigga upp allt innan gästerna anländer till lokalen. Så om festen börjar kl 19.00 behöver komma till redan vid kl 16.00. Vi behöver ca 1 – 2 timmar efter evenemanget för nedpackning och tömning av lokalen, åter igen beroende på utlastningsmöjligheter och liknande. Då vi i snitt har en arbetstid på ca 12 – 15 timmar är vi tacksamma om vi kan packa ned utrustningen snarast möjligt efter avslutad spelning. Vi reser för det mesta med vår 13 meters orkesterbuss och vid sådana tillfällen är vi glada för ifall ni hjälper oss ”hålla fritt” vid spelplatsen så vi kommer åt så nära som möjligt.


Kräver ni någon förtäring när ni spelar?

En bit mat är aldrig fel. Slipper vi att organisera oss iväg till ett matställe så är vi evigt tacksamma, då kan vi koncentrera oss bättre och håller oss i ”trim” under spelningen. Vad maten består av avgör ni givetvis själva. Vi som musiker är på plats för att jobba och därmed uppträder vi givetvis i nyktert tillstånd både på och utanför scenen!


Hur mycket plats behöver ni tillgång till?

Eftersom att vi är ett band som består av 5 personer kan man lätt räkna ut att vi tar mer plats än vad exempelvis en DJ gör. Men utgå från en yta på minst 4 x 3 meter (bredd/djup) och helst mer om det går så vi också kan få dansa lite. Tack vare att vi lagt ner mycket planering bakom vår utrustning med mycket ”trådlös” utrustning slipper ni dessutom en massa kablar som ligger kors och tvärs över golven. Det finns ju ingen anledning att ni har lagt ner planering på att duka snyggt på borden och ha det allmänt rent och snygg om det sedan kommer ett band och förstör allihopa med att rigga upp en massa rostiga stativ och slitna högtalare som tar stor negativ fokus. Vår utrustning är ren och välvårdad och av senaste standard för att kunna skapa den bästa upplevelsen. Är spelplatsen utomhus ska arrangören se till att regnskydd och liknande finns att tillgå samt att obehöriga inte får tillgång till spelplatsen och vår utrustning.


Vad har ni för behov när det gäller ström och uttag i lokalen?

Det ultimata är att vi får tillgång till två ”vanliga” uttag från olika säkringsgrupper vid spelplatsen eller ett ”16A tre-fasuttag” inom 50 meters avstånd. Har ni inte möjlighet till detta finns det oftast andra lösningar att ta till (vi har alltid med oss extra säkringar i reserv om strömmen skulle gå av någon anledning). Då vi som sagt använder oss av en stor del ”trådlös” utrustning är vi glada om eventuellt andra mottagare och sändare på evenemangsplatsen är avslagna. Om vi spelar på en plats där även andra band med ”trådlös” utrustning kommer att spela eller spelar så skickar vi gärna en lista med dom frekvenser vi använder så att eventuella ”krockar” med frekvenser kan undvikas. Vi använder ibland rökmaskin som bildar ofarlig alkoholbaserad rök. Då denna kan aktivera eventuella rök/brandlarm så rekommenderas att dessa är deaktiverade i det aktuella området.


Kontakta oss för offert, andra eller specifika frågor som ni önskar svar på.